Az egészséges, szép fogsor minden ember vágya: a mozdulataink mellett a fogunk az első, ami beszél helyettünk. Óbudán, az Apollonia Dental Centerben a legkorszerűbb orvosi szaktudással és technológiával, fájdalommentes eljárások segítségével dolgozunk azon, hogy a vonzó mosoly mindenkinek elérhető legyen.

Klinikánkon teljeskörű fogászati ellátásban részesülhet minden páciens. Kiemelkedő szakterületünk a szájsebészetimplantológia, az esztétikai fogászat és a fogszabályozás.

Az általunk alkalmazott belső fogszabályzó készülék előnye, hogy mindig egyénre szabható és láthatatlan, így nem okoz kellemetlenséget. Felnőtt életkorban is alkalmazható hatékony eljárás.
Esztétikai kezeléseink segítenek a tökéletes mosoly elérésében. Mindez megvalósítható nálunk cirkon koronával, EMAX és procera koronával, valamint kerámiahéjjal.

Az implantátumbeültetés a foghiányok pótlásának legkorszerűbb megoldása. Pácienseink a megváltozott arcesztétikának köszönhetően visszanyerik önbizalmukat és komfortérzetüket. Az implantációs eljárás bármilyen életkorban akár egy vagy több foghiány esetén is elvégezhető. A minőségi szolgáltatás mellett a jó ár és a fogorvosaink többéves szakmai tapasztalata segítette klinikánkat ahhoz, hogy piacvezetők legyünk ezen a területen.

Az Apollonia Dental Centerben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, elfeledjék a félelmeiket. Ennek érdekében kifejezetten figyelünk a fájdalommentességre, és igény esetén aneszteziológus szakorvosunk segítségével altatásban végezzük a szükséges beavatkozásokat.

(Ez a cikk a Forbes Magazinban jelent meg 2014 októberében.)

Olvassa el másik fogászati cikkünket is:

Apollonia fogászat: szájüregi rákszűrés

Szájüregi rákszűrés – életet ment!

Magyarország a szájüregi rákok által okozott halálozás tekintetében férfiak és nők esetében egyaránt első helyen áll Európában. 1975 óta a szájüregi rákos halálozás ijesztően nagymértékben, körülbelül ötszörösére növekedett, mindkét nemben.

Kategóriák

Címkék

A fogászat a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programok megvalósítása során 20.789.508 Ft támogatásban részesült.

Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Program
Új Széchenyi Terv