Az Apollonia Dental Centerben mindent megteszünk annak érdekében, hogy pácienseinket a lehető legnagyobb biztonságban fogadhassuk. A rendszeres és alapos fertőtlenítés mellett kezelőinket és váróinkat a LUX AC6S levegőtisztító berendezéseivel is felvérteztük.

A LUX AC6S 5 lépcsős szűrőrendszere az előszűrővel megszűri a levegőben lévő nagyobb részecskéket. A HEPA H13 szűrő a por, pollen, gombaspórák és allergének 99,95%-át szűri ki a levegőből, míg a belső szénszűrő a gázmolekulákat közömbösíti. Ionizáló hatásának köszönhetően a pozitív töltésű por- és pollenrészecskék levegőben való terjedését is megakadályozza. A készülékben UV LED-ekkel aktivált titánium-dioxid bevonat található, ami rendkívül hatékonyan csökkenti a baktériumok és vírusok jelenlétét, így biztosítva a klinika levegőjének maximális tisztaságát.

A LUX AC6S levegőtisztító berendezésről további információkat erre a linkre kattintva találsz.

Mindent megteszünk pácienseink védelméért, de ehhez Te is kellesz!

Klinikánkon továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy míg arra az orvos fel nem szólítja, viseljen orrot és szájat eltakaró maszkot annak érdekében, hogy a vírus terjedését megakadályozzuk. A maszkot csak a kezelés megkezdését követően vegyük le! A bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt érkezést követően feltétlenül használjuk! Kérjük, hogy ha betegnek, fáradtnak érzed magad, maradj otthon és értesítsd telefonon háziorvosodat!

Olvassa el másik fogászati cikkünket is:

Apollonia fogászat: szájüregi rákszűrés

Szájüregi rákszűrés – életet ment!

Magyarország a szájüregi rákok által okozott halálozás tekintetében férfiak és nők esetében egyaránt első helyen áll Európában. 1975 óta a szájüregi rákos halálozás ijesztően nagymértékben, körülbelül ötszörösére növekedett, mindkét nemben.

Kategóriák

Címkék

A fogászat a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programok megvalósítása során 20.789.508 Ft támogatásban részesült.

Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Program
Új Széchenyi Terv