Nagyon nehéz időszak van a hátunk mögött, de örömmel jelenthetjük, hogy kollégáink mindegyike készen áll arra, hogy az Ön egészségét védve elláthassa feladatait.

Kollégáink mindegyike átesett már a COVID vakcina második oltásán és az azt követő türelmi időszakon, így pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy egészségük jó kezekben van.

Védelmi intézkedések az Apollonia Dental Centerben

Szerencsére egyre inkább úgy látszik, hogy a koronavírus erejét veszti az oltásnak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően. Ennek ellenére klinikánkon továbbra is fenntartjuk azokat a szabályozásokat, melyeket a vírus terjedésének visszaszorításáért hoztunk.
Kollégáink az időpontfoglalás során úgy osztják be a hozzánk érkezőket, hogy lehetőség szerint minél kevesebben, minél rövidebb ideig tartózkodjanak a váróban. A közös helyiségekben és a kezelőkben is légszűrő berendezések végzik a levegő fertőtlenítését. Kollégáink a találkozás első pillanatától a kezelés végéig védőruhában, maszkkal fedett orral és szájjal végzik a feladatukat.

Klinikánkon biztonságban van!

Kollégáink az egészségügyi dolgozók lévén az elsőként kapták meg az oltásokat, így azóta teljes mértékben kialakult védettségük. Bátran mondhatjuk, hogy a hozzánk érkezők biztonságban lehetnek, így nyugodt szívvel vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

COVID gyorsteszt

Az Apollonia Dental Centerben lehetőségük van COVID-19 antigén gyorsteszt elvégzésére. A teszt költsége 14.500 Ft, a kiértékelési idő 15 perc.
Időpontfoglalással, további információkkal kapcsolatban kérjük keresse recepciónkat a +36 1 430 1940-es telefonszámon.

Olvassa el másik fogászati cikkünket is:

Apollonia fogászat: szájüregi rákszűrés

Szájüregi rákszűrés – életet ment!

Magyarország a szájüregi rákok által okozott halálozás tekintetében férfiak és nők esetében egyaránt első helyen áll Európában. 1975 óta a szájüregi rákos halálozás ijesztően nagymértékben, körülbelül ötszörösére növekedett, mindkét nemben.

Kategóriák

Címkék

A fogászat a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programok megvalósítása során 20.789.508 Ft támogatásban részesült.

Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Program
Új Széchenyi Terv