Itt az ideje, hogy belevesd magad a nyárba, mi pedig segítünk egy kicsit, hogy önbizalommal telve indulj neki a forró pillanatoknak!

Az Apollonia nem csak egy fogászat – már évek óta működik beauty szalonunk is, így a teljes körű fogászati szolgáltatásokat még kényeztetőbbé tehetjük. Aktuális akciónkban ajándék Hydra Beauty tisztító és arcfiatalító kezelést adunk, ha az otthoni helyett a klinikai fogfehérítést választod!

Mi az a HydraBeaty kezelés?

A Hydra Beauty három különböző technológiát (AquaClean bőrtisztító rendszer, multipoláris elektroporáció LED fényterápiákkal, gyémántfejes mikrodermabrázió) kombinál a tökéletesen tiszta és ragyogó, fiatalos arcbőr eléréséért.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végezhetünk vele. A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

BŐVEBBEN »

Milyen egy klinikai fogfehérítés?

A rendelői fogfehérítés előnye az otthon végezhető fogfehérítéssel szemben, hogy a fogak színe akár 7-8 árnyalatnyit javulhat. A magas koncentrációjú anyagok használata szakértelmet és felügyeletet igényel. A rendelői fogfehérítés a gyökérkezelt fogak fehérítésére is alkalmas.
A rendelői fogfehérítés során magas koncentrációjú fogfehérítő anyagot alkalmazunk, ezért ez az eljárás szigorú fogorvosi kontrollt igényel. A kezeléssel akár 7-8 árnyalattal világosabb szín is elérhető. A fogfehérítést minden esetben megelőzi a fogak felületének letisztítása (polírozás, depurálás), fogkőeltávolítás, a meglévő tömések, pótlások ellenőrzése. A beavatkozás megközelítőleg 1 órát vesz igénybe.

A klinikai fogfehérítés teljes száj esetén csak 95.000 Ft!

BŐVEBBEN » 

Hogyan veheted igénybe a kedvezményt?

Nincs más dolgod, csak jelentkezz be klinikai fogfehérítésre a ☎️+36 1 430 1940-es telefonszámon és jelezd kollégáinknak, hogy szeretnéd igénybe venni az ajándék HydraBeauty kezelést is! ❤️