Készülj velünk az esküvődre!

Készülj a tökéletes esküvődre, és élvezd az Apollonia Dental Center és az Apollonia Beauty egyedülálló akciójának előnyeit! Most fantasztikus lehetőséged van spórolni, miközben ragyogó mosolyt varázsolunk az arcodra és közben ápoljuk a bőrödet is!

 

 

 

Fogfehérítés és fogkő-eltávolítás kedvezményesen az esküvőre készülve!

A fogkő-eltávolítás és fogfehérítés kombinált csomagjával most extra kedvezményt adunk! A fogkő-eltávolítás és professzionális, rendelői fogfehérítés az esküvődre készülve 149.900 Ft helyett csak 99.000 Ft! Ez azt jelenti, hogy 45.900 Ft-ot spórolhatsz, ami nagyszerű lehetőség, tekintve, hogy mennyi egyéb költséggel jár az esküvőre készülés.


 Arctisztító kezelés az esküvő előtt, hogy tényleg ragyogjhass!

A fogkő-eltávolítás és fogfehérítés mellett egy Hydra Beauty arctisztító kezelést is tartalmaz a csomag, amitől bőröd visszanyeri valódi ragyogását. Érde el bőröd hidratálását és frissességét ezzel a kényeztető kezeléssel!


 Szeretettel várunk a Kolosy téren!

Az Apollonia Dental Center és az Apollonia Beauty szakemberei elkötelezettek a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett, hogy a legjobb eredményeket érjük el számodra. Tapasztalt és jól képzett szakembereinkre számíthatsz, akik figyelnek a részletekre, hogy garantálják a mosolyod és bőröd tökéletes állapotát az esküvőd napjára.



Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!




Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!