apollonia fogászat ajádékozzon mosolyt kupon
apollonia fogászat icon kolosy téren

12 éve
a Kolosyn

apollónia fogászat icon 8 szék

6 fogászati
szék

apollonia fogászat icon hétvégi ügyelet

Hétvégi
ügyelet

apollonia fogászat kezelések altatásban is

Kezelések
altatásban is

apollonia fogászat tapasztalt szakemberek

Magasan képzett szakemberek

apollonia fogászat évtizedes tapasztalat

Akár több évtizedes tapasztalattal

apollonia fogászat a kolosy téren apollonia fogászat kezelések altatásban is apollonia fogászat 8 székkel

12 éve
a Kolosyn

Kezelések
altatásban is

6 fogászati
szék

Apollonia fogászat ikon: hétvégi ügyelet Apollonia fogászat ikon: szakember Apollonia fogászat ikon: tapasztalat

Hétvégi
ügyelet

Magasan képzett szakemberek

Akár több évtizedes tapasztalattal

Minőségirányítási rendszer
MSZ EN ISO 9001:2009

Társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeinek megfelelően szabályozza az általános fogászati ellátás tevékenységre vonatkozó folyamatait. Célunk, hogy elérjük pácienseink elégedettségét azáltal, hogy teljesítjük a paciensek, a szakma és az alkalmazandó jogszabályok, szabványok követelményeit, tevékenységünket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük.

Bármely tevékenység, amely bemeneteket fogad és ezeket kimenetekké alakítja át, folyamatnak tekinthető. Ahhoz, hogy társaságunk hatékonyan működjön, meghatároztunk és irányítunk számos, egymással összefüggő folyamatot.

ISO tanúsítvány

Vevőink, pácienseink jelentős szerepet játszanak a követelmények meghatározásában. A vevői megelégedettség figyelése szükséges, hogy értékelni tudjuk a vevői követelmények teljesülését és megbizonyosodhassunk azok helyességéről.

Minőségirányítási rendszerünk segítségével bizonyítjuk, hogy képesek vagyunk folyamatosan pácienseink, a nemzetközi szakma és a jogszabályok követelményeinek megfelelő szolgáltatást nyújtani, törekszünk a páciensek maximális elégedettségére, a folyamatos fejlesztésre és a nem megfelelőségek megelőzésére.

Minőségpolitika

Az Apollonia Dental Center legfőbb célja, Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazza.
Mindezek megvalósulása érdekében társaságunk elkötelezett vezetősége kialakította és bevezette az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerét, amelyet hatékonyan működtet, és folyamatosan fejleszt a páciensek és piaci kihívásoknak megfelelően.

Minőségirányítási céljainkat a következőkben foglaljuk össze:

  • Továbbra is a lehető legmagasabb szinten kívánjuk kiszolgálni pácienseinket, a teljes bizalom kialakítása, illetve fenntartása mellett.
  • Célunk javítani és fenntartani pácienseink elégedettségét úgy, hogy üzletpolitikánkat a szakszerűség, pontosság, gyorsaság, megbízhatóság, stabilitás jellemezze.
  • Pácienseink elkötelezettségének növelése a társaságunk által nyújtott szolgáltatások iránt a kiváló ár-érték arány megteremtésével.
  • Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítása, és kiváló kommunikációs, valamint logisztikai készség megteremtése minőségszemléletű gondolkodás mellett.
  • A jövőben is törekszünk arra, hogy üzletpolitikánkat, illetve vállalt kötelezettségeink teljesítését, továbbra is a szakszerűség, pontosság, rugalmasság, és a vállalt kötelezettségek kölcsönös betartása és betartatása jellemezze.
  • Pácienseink ellátását minél magasabb szinten képzett, minőségi munkát végző munkaerővel biztosíthassuk.
  • A munkatársak folyamatos képzése és a döntésekbe való bevonása, hogy fenti célok megvalósulását hatékony közreműködésükkel elősegíthessék.
  • Fontosnak tartjuk, hogy társaságunk minden munkatársa sajátjának érezze a fenti célokat, és eléréséért minden tőle telhetőt megtegyen.

Társaságunk vezetősége feladatának tekinti a minőségpolitikai célok mindenkori meghatározását, aktualizálását, betartásának folyamatos ellenőrzését, illetve közvetítését az alkalmazottak felé.

ISO tanúsítvány

A fogászat a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Programok megvalósítása során 20.789.508 Ft támogatásban részesült.

Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Program
Új Széchenyi Terv