ALPHA BIO

Az Alpha Bio Tec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ezen idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója.

Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk.

Ez az implantátum típus nagyfokú stabilitást biztosít, kíváló minőségben és költséghatékony áron.

 

Az Alpha Bio Tec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek. Az Alpha Bio Tec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be. Az SPI egyedi adottságai és előnyei ideálissá teszik az implantátum használatát komplikált esetekben, azonnali implantálásnál, azonnali terhelésnél és puha csontban való alkalmazásnál. Az implantátum tervezési sajátosságai (nyaki rész, dupla spirális vágóél, változó vágóélprofil, osteotom szerű mag, vágópenge) számos klinikai előnyt biztosítanak. Az implantátum önfúró, önvágó, csonttömörítő. Rendkívüli primer stabilitással rendelkezik, az implantátum behelyezési iránya menet közben változtatható. Kisebb méretű előfúrás szükséges, a behelyezés gyorsabb. A csonttömörítés mellett az anatómiai részek kevésbé sérülnek, a gyógyulási idő gyorsabb. A Nano-Tec™ felszínnel kiváló csontosodás érhető el.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!