KONZULTÁCIÓ

Első alkalommal minden hozzánk érkező páciensről felvesszük a diagnózist. A szakorvos elsőként megnézi, hogy mi van a páciens szájában és meghallgatja panaszait.Akut panasz esetén először a problémás fogak kerülnek kezelésre.Amennyiben a diagnosztika során a páciens számára nagyobb beavatkozás szükséges, úgy a fogorvos javasolja egy panorama rtg felvétel készítését, ezáltal még pontosabb tervet tud felállítani az orvos.

A fogorvos a fentiek alapján készít egy vagy akár több írásos kezelési tervet, melyet részletesen szóban is elmagyaráz a páciensnek.Ez a kezelési terv még nem végleges, ezek után kerül sor az egyeztetésre. A páciens elmondja, hogy mit szeretne, mire van szüksége, valamint milyen lehetőségei vannak a kezelésekkel kapcsolatban. Ezek az igények és a fogorvos javaslatai kerülnek egyeztetésre a diagnosztika utáni konzultáció során.

A diagnosztika után a konzultáció elsődleges célja, hogy olyan egyéni tervezet jöjjön létre, mely kivitelezhető, a lehető legközelebb áll a páciens elképzelésein, igényein felül anyagi lehetőségeihez is.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!