Fogszabályozás

A szép, szabályos  fogazat nem csak egészséget és magabiztosságot sugároz, de egyúttal önbizalmat is ad. A hibátlan, tökéletes mosoly „megszerzése” ma már bárki számára lehetséges a modern fogszabályozás révén. A fogszabályozás célja a szép és esztétikus mosoly létrehozásán túl az, hogy a fogazat megfelelően funkcionáljon, a páciens jól tudjon rágni, nyelni, beszélni. A fogszabályozás során a fogtorlódások,  a megdőlt fogak, a fogak közti hézagok, továbbá az állcsontok rendellenes helyzetét kezeljük, amelyek mind fontos szereppel bírnak a jó harapás és a tiszta beszéd elérésében.


A fogszabályozás átlagosan 1,5–2,5 évig tart, így nagyfokú türelmet igényel a páciens részéről. A kezelés alatt 3-6 hetente szükséges rendszeresen felkeresni a kezelőorvost az aktiváláshoz. A fix fogszabályozó készülék eltávolítását követően kivehető készüléket kell viselni éjszakánként, egészen addig, míg a fogszabályozás során elmozgatott fogak nem rögzülnek tökéletesen a helyükön.

GYERMEKKORI FOGSZABÁLYOZÁS

6-7 éves korban már elég maradandó foga a gyermekeknek a fogszabályozás megkezdéséhez. A korán elkezdett kezelések nagyon hasznosak lehetnek, mivel így befolyásolható a csontok és fogak növekedésének, fejlődésének helyes iránya. Korrigálhatóak a kiskori rossz szokások (pl. ujjszopás) miatt kialakult problémák is. A fiatalkori fogszabályozás az egyik kulcsa annak, hogy gyermekünkből egészséges fogazatú és önbizalmú felnőtt legyen.

Bizonyos esetekben szükséges lehet a tejfogak eltávolítása, hogy megelőzzük a fogtorlódást és helyet, kitörési irányt biztosítsunk a maradó fogak számára. Súlyos fogtorlódás esetén a foghúzást követően a megmaradt fogak picivel arrébb vándorolnak, és a kihúzott fog helyét elfoglalva csökken a torlódás. Leggyakrabban az első kisőrlőket kell eltávolítani. A foghúzást gyakran teljes körű fogszabályozás követi.

FELNŐTTKORI FOGSZABÁLYOZÁS

Sosem késő! A fogszabályozás bármikor elkezdhető, nincs felső korhatára. A több éve/évtizede fennálló szabálytalanságokat, harapási rendellenességet is célszerű rendbe hozatni, hogy helyreállítsuk az optimális állapotokat és fogaink még hosszú ideig bírják az igénybevételt. A fogszabályozás révén fogaink esztétikája is megváltozik, könnyebben és gyakrabban fogunk mosolyogni, ami növeli önbizalmunkat s ezáltal javítja életminőségünket!

Bejelentkezés
Árlista
Porcelán rögzített fogszabályozó
403 000 Ft
Önligírozó fogszabályozó
305 000 Ft/állcsont
Lingual (fog belső felszínén) fogszabályozó
1 660 000 Ft
Fém rögzített fogszabályozó
398 000 Ft
Kivehető fogszab. Oshamu
38 800 Ft
Kivehető fogsz. tág. csav.
50 000 Ft
Aktiválás
12 000 Ft
Lingual aktiválás
11 000 Ft
Fogszabályzó konzultáció (konzultáció, OP, kezelési terv)
15 000 Ft
Happysmile tervezés
92 000 Ft
Happysmile sín
42 000 Ft
Happysmile vizitdíj
6 000 Ft
Clarity white fogszabályozó
700 000 Ft

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!