Rólunk

Fogászati rendelőnk a kezelések teljes spektrumával várja Önt.
A 2007-ben megnyitott 4 székes fogászatunkat idén 6 székre bővítettük. Fogászati kezelőnk mellett megtalálható RTG helyiségünk, ahol CT felvételeket is készítünk pácienseink számára, amelyet CD-re kiírva akár el is vihetnek.


A várakozási időt kényelmes, klimatizált várónkban tölthetik el, ahol mindenkinek ingyenes internetelérést és újságokat biztosítunk.
Legfontosabb célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk.
6 székes rendelőnk mellett egy röntgen szobával és egy tágas, elegánsan berendezett váróval várjuk betegeinket. Rendelőnk saját fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik, ahol a fogtechnikusaink az egyedi igényeknek megfelelő koronákat, pótlásokat rögtön el tudják készíteni. A kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat, mindemellett a legjobb ellátásban részesüljenek.

Az Apollonia Dental Center azon túlmenően, hogy szakmai hátteréből fakadóan a legbonyolultabb implantációs esetekre is megoldást nyújt, természetesen feladatának tekinti páciensei teljes körű fogászati ellátását. A legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve a fogszabályozáson keresztül minden problémára megoldást kínálunk. Magasan képzett fogorvosaink és felkészült asszisztenseink nem csak fogászati, fogtechnikai, hanem gyermek és felnőtt fogszabályozási problémákat is megoldanak.


Fogászati csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, ezzel is oldva a kezeléssel kapcsolatos esetleges szorongásokat. Kérés esetén a pácienst saját aneszteziológiánkon elaltatjuk, melyet szakképzett aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk felügyel. Ezzel megszűntetjük a félelemérzetet és teljesen fájdalommentessé válik a beavatkozás.
Kiemelkedő szakterületünk az implantológia, szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozás és az esztétikai fogpótlások: kerámiahéjak, hidak, cirkónium-, arany- és fémkerámia koronák, inlayk.
Elérhető továbbá a mikroszkópos gyökérkezelés is, melynek célja a fogak hosszú távú megtartása.

A rendelőnkben elvégzett munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk, melyről írásos garancialevelet állítunk ki.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!