NOBEL ACTIVE

Ami semmi máshoz nem hasonlítható

A cég legkorszerűbb implantátuma, mely különleges formájú és menetkialakítású, kiemelkedően stabil. Akár gyengébb csontminőség esetén vagy foghúzások helyén is azonnal, biztonságosan alkalmazható. Erős, konikus kialakítású csatlakozása maximális biztonságot nyújt.

Garantált minőség

Az egészségügyi eszközökre vonatkozó előírások, a biokompatibilis alapanyagok és az ipari gyártási folyamatok magas minőségű termékeket garantálnak, kiváló illeszkedéssel és felszínmegmunkálással, a hosszú távú klinikai eredmények és a páciensek elégedettsége érdekében.

Élethosszig tartó garancia

Minden Nobel Biocare implantátumra és előre gyártott nem ideiglenes protetikai alkatrészre élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó.

A Nobel Biocare garantálja, hogy térítésmentesen kicserél minden olyan implantátumot és a hozzá kapcsolódó felépítményt, amit a csontosodás hiánya miatt el kellett távolítani. A Nobel Biocare által nyújtott garancia a világ bármely országában érvényesíthető. A garanciális esetek javítás ill., a garancia érvényesítése, minden esetben a kezelőorvos hatásköre. A kérdéses helyzeteket a Nobel Biocare minden alkalommal megvizsgálja, és indokolt esetben, az eredetivel megegyező típusúval pótolja a felhasznált alkatrészeket, implantátumokat.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!