Miért minket válasszon?

Klinikánk hat, a legmodernebb gépekkel és eszközökkel teljes körűen felszerelt rendelőjével; kellemes időtöltést lehetővé tévő várójával; saját panoráma RTG-jével, egészségpénztári kapcsolattal, valamint 8 fős folyamatosan képzett fogorvosokból álló csapatával a legmagasabb igényeket is kielégíti. Mindezt több mint tízezer elégedett magyar páciense bizonyítja.

Referenciák

33 éves női páciensünk 22 cirkón koronát kapott saját fogaira.

A 31 éves női páciesn saját fogaira 26 fémkerámia koronát tettünk.

51 éves férfi páciens saját fogaira fémkerámia koronát tettünk.

Dr. Uhrin Alexandra 12 tagú felső cirkon koronát készített férfi páciense számára

15 éve a Kolosyn
15 éve a Kolosyn
Szombati ügyelet
Szombati ügyelet
Kezelések altatásban is
Kezelések altatásban is
Több évtizedes tapasztalattal
Több évtizedes tapasztalattal
Rólunk mondták

Letört fogamat, pontosan ugyanolyanra csinálták meg mint előtte volt, méretben és színben egyaránt.

Szentiványi András

Szuper kedves csapat, gyors és profi ellátás. Alapvetően rettegek az orvosoktól és a fájdalomtól, de itt annyira barátságosak és empatikusak voltak, hogy örömmel fogok visszatérni! Egy gyökérkezelésen és egy húzáson vagyok túl, néhány apróság (fogkő eltávolítás, tömések) meg egy implantátum van hátra, de eddig a szolgáltatással, beteg kezeléssel és az árakkal is maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm Apollónia Csapat :)

Balogh Renáta

Akinek félelme van a fogászattól, mindenképp látogassa meg az Apollonia Dental Centert. A gyakorlatilag várakozás nélküli betegfelvétel és ellátás, igényes környezet, kedves és szakavatott orvosok és asszisztensek valamint az alapos és fájdalommentes beavatkozás után az ember félelmei elmúlnak és már szinte várja a következő fogtömést. A fogorvosi székben ülve a fogorvostól mindenre kiterjedő tájékoztatást kapunk, az adott kezelésnél mi-miért történik. A Dentelhigiéniai szaktanácsadás sem sablonos, hanem érezhetően páciensre szabott, egyedi szaktanácsadás. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni!

M. László

Remek rendelő és csapat! Több orvoshoz is szerencsém volt már itt különböző típusú panaszok miatt, mindenkiről csak jót tudok mondani. Árak rendben vannak, hétvégén is elérhetőek.

Kiss Borbála

Igényes, szép környezet, jó szakemberek, kellemes hangulat.

Petócz Orsolya

Fogszabályzásra járok a rendelőbe, sajnos csak felnőt koromra nyílt lehetősègem rá! Megdöbbenve tapasztaltam, már 2 hónap (!) után a rohamos és elképesztő változást ! Mielőtt belevágtam, rengetegen riogattak azzal, hogy ez milyen nagy fájdalmakkal jár... ezt muszáj megcáfolnom eddig (2,5 hónap telt el), semmilyen fájdalmam nem volt, apróbb kellemetlenségektől eltekintve ( hozzá kell szokni hogy folyamatosan egy szerkezet van a szájamban)! Az is kicsit elrentettet , hogy igényes nő rèvén, hogy fogok mutatni vele és mit szól majd a környezetem ... ezzel sem volt gond! Fehér kerámia kèszüléket vàlasztottam, távolról szinte nem is látszik, szinte mint egy ékszer , ami még ahhoz is hozzàsegít, hogy gyönyörűvè váljon a mosolyom! Mindezt Dr. Szabó Zoltánnak köszönhetem, aki hozzáértèsèvel, körültekintő kezelèsével 2 hetente figyeli és állítja a fogszabàlyzómat! Minden alkalommal előre jegyzett időpontra megyek, várni nem kell, ami azért fontos, mert igen elfoglalt ember vagyok! Az árak korrektek! Tökéletesen elègedett vagyok az ellátással, jobb helyre nem is kerülhettem volna! 

Szépfalviné Tünde

Egy jó fogászat választása nem a legegyszerűbb feladat. Megannyi szolgáltató kínál megoldásokat fogászati kezelések kapcsán, de igazából mindegyik zsákbamacska, ameddig el nem megy oda az ember.

Ha pedig már túl van rajta nincs mit tenni ha jó, ha nem. Ilyen ez a filmes szakma.

Nekem van szerencsém egy igazán komoly értékelést és véleményt írni az Apolloniáról, mert a szükséges kezelés eléggé összetett sajnos.

A mai napon az eddigi tapasztalataim alapján maximális elégedettséggel és hittel ajánlom!

2020.01.06-i beavatkozás olyan mértékű volt, aminek okán végig jártam Budapest szinte összes valamire való fogászatát, illetve egynéhány vidékit is előzetesen.

A választást illetően a döntésemben a professzionális eszközpark, a hozzáállás és a referenciák mellett komoly szerepet játszott Bikfalvi Doktor Úr személye. Egyszerűen elhittem neki 3 konzultáció alatt, hogy egyrészről tudja mit csinál, másrészről azt is tudja, hogy velem mit szeretne.

Az első körben ma eltávolítottunk huszonegynehány fogat.

Altatásban, professzionális módon, csontpótlással, a saját csont részleges visszadolgozásával.

Részletezném: Bementem, leültem, bekötöttek egy branült, 2 perc múlva aludtam, 3 óra múlva ébredtem.

Maximális körültekintés, Szabó Dr. személyes jelenléte és felügyelete, kiváló altatóorvos és egy minden szempontból zseniális asszisztens.

Eddig fényévekkel jobb mint amit vártam és mint amit eddig bárhol tapasztaltam.

Maximális hittel és tapasztalattal ajánlom az eddigiek alapján.

Aztán ahogy lenni szokott, nekem mindent sikerült megismernem, ami egy ilyen beavatkozás során csak keveskenek adatik, mert, 100-ből 1 alkalom.

Artériás vérzés a műtét utánkét héttel, amiről seninke gófogalma sincs, hogy hogyan lehetett, de az Apollonia javára legyen írva, hogy minden pillanatban ( még munkaszüneti napokon este fél 9-kor is ott voltak velem ), igaz, Dr. Bikfalviról azt hittem először Columbo.

Az implantációt Dr. Szabó végezte nem altatásban, de olyan fájdalomcsillapításban, hogy sikrerült egy közel 35 éves problémát megoldania.

Bizalommal ülök be a fogorvosi székekbe - náluk, de csakis Náluk!

Szóval Szabó Doki, - bocsánat Dr. Úr, professzionális munkát végzett, majd az implantok gyógyultak.

Ezt követően nagy kedvencem Dikkfalvi Doktor Úr a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel és a legapróbb kellemtelneség érzés azonnali csillapításával behelyezte a gyógycsavarokat.

Megint kis gyógyulási idő, majd elérkezett a várva várt nap.

Végre megkaptam azt a fogacskát, ami mára ( két hónap elteltével tökéletesen olyan, mintha a sajátom volna, semmilyen különbséget nem érzek azon kívül, hogy a csülökcsontot például megeszem, ha nem figyelek oda.

Fontos info, hogy az íny sajátosságából és problémájából fakadóan, a törhetetlen porcelánkerámia a felhelyezéskor elrepedt :(

És itt megint ért egy kellemes meglepetés, mert ahelyett, hogy egy laza másfél millió forintos megoldást rám terhelnének, ez fel sem merült, sőt, önmagukat kicsit kényelmetlenül érezve kértek bocsánatot és álltak minden költséget azzal, hogy a lehető leghamarabb ( egy gét ) megkaptam az új megoldást, amivel olyan szép lettem, mint Brad Pitt.

Szóval köszönöm a türelmeteket, a hozzáállást, a porfesszionalizmust!

Az Apollonia Dentalt jószívvel ajánlom mindenkinek, aki nemcsak egy vamailyen megoldást keres, hanem a legjobbat szeretné a magáénak tudni.


Köszi Urak!

Juhász Péter

Hihetetlen kedves és profi csapat, Bühner Doktornő és az asszisztense is végtelen kedvesek, őszintén ajánlom mindenkinek!

Tinyei Anikó

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!