PROCERA KORONA

A Procera korona megkülönböztethetetlen a valódi fogaktól.

A rendszer újdonsága, hogy teljes egészében nélkülözi a fémet a koronák előállításához. A Procera korona a hagyományos fém összetevőket egy különleges ötvözettel, cirkónium-, illetve alumíniumoxiddal váltja ki. Az így készülő váz fehér színű, tehát rendkívül esztétikus. A fényáteresztő-képessége hasonló a saját fogakéhoz, így gyakorlatilag lehetetlen megkülönböztetni a valódi fogaktól, és ebben rejlik az új technológia nagyszerűsége.

A Procera korona nem tartalmaz semmilyen fémet, ezért biokompatibilis tulajdonságú. Biológiailag összefér az emberi szervezettel, teljesen szövetbarát. Ez azt jelenti, hogy az allergia kockázata gyakorlatilag kizárt. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően az íny tökéletesen egészséges a koronák illetve hidak körül. A Procera korona megkülönböztethetetlen a valódi fogaktól. A Procera csúcsminőségű gyártási technológiája mikrométer pontosságot garantál. A váz ezredmilliméternyi pontosságú, elkészítése teljes egészében számítógép által vezérelt, így az emberi tévedés lehetősége kizárt. Egy háromdimenziós szkenner letapogatja a fogorvos által levett mintából készített gipszmintát, majd az így nyert adatokat interneten keresztül a Svédországban működő Procera központnak továbbítjuk. Az itt elkészített vázra – az előre kiválasztott fogszín alapján – a saját laboratóriumunkban készül a porcelánleplezés, amelynek során porcelánnal vonják be az említett vázat.

További kényelmet jelent, hogy a Procera fogpótlások nem csupán esztétikusak és pontosak, de a lehető legkeményebb anyagból készülnek, ezért 5 év teljes körű garanciát vállal a gyártó.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!