ALTATÁS

Megszűnik a félelemérzetet és fájdalommentessé válik a beavatkozás…
Önök közül biztosan sokan félnek a fogorvosi kezelésektől és annak kellemetlenségeitől, vagy annyira féltek a beavatkozásoktól, hogy még a tükröt is félve engedték a szájukba helyezni.

Elegendő egyetlen rossz tapasztalat is, ami elriasztja a fogászati kezelésre szoruló pácienst a fogorvostól. Van azonban megoldás szorongó pácienseink számára. Ez nem más, mint az altatásos fogászat, mely tökéletesen fájdalommentes. Ön a teljes kezelést átalussza, ébredést követően nem emlékszik semmire.

A páciensek egy részénél az altatás mellett szóló érv, hogy az altatásos fogászat előnyeit kihasználva több fog csiszolása, fúrása, ha szükséges, több fog illetve foggyökér eltávolítása lehetséges egy altatási idő alatt.

Előfordul, hogy az altatásos kezelés a helyi érzéstelenítőkre való érzékenység miatt válik szükségessé. Emellett azok számára is megoldást jelenthet az altatásos fogászat, akik a fogászati kezelések során hányingert éreznek. Ilyenkor, ha szükséges, a fogak betömését is az altatás ideje alatt végezzük el.

Klinikánkon lehetőséget biztosítunk a fogászati, szájsebészeti és implantológiai beavatkozások altatásban történő elvégzésére. Tapasztalt fogorvosaink és altató orvosunk mindent megtesznek, hogy Önnek teljesen fájdalommentesek legyenek az elvégzett kezelések.

Az altatásban végzett fogászati ellátás előnyös lehet azok számára is, akik mindenképpen szeretnék elkerülni az ébrenléti állapotban esetleg érzékelhető kellemetlenségeket. Az altatást aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk végzi, a páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül.

Az altatásban történő kezelések árai megegyeznek a hagyományos módon végzett kezelések áraival, a páciensnek csak az altatás díja jelent többletköltséget. A fogászati ellátást követően pácienseinknek lehetősége van a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló helyiségünkben a pihenésre.

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet vagy ha visszahívást kér adja meg nevét és telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk önt!
Üzenet küldés

Írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni!


Visszahívást kérek!

Adja meg telefon számát és 24 órán belül visszahívjuk önt!